maanantai 18. maaliskuuta 2013

I finally did it!

Huhhuh! Viimeiset pari vuotta oon suunnitellut, että jospa sitä tekisi blogin mutta en ole yksinkertaisesti saanut mitään inspiraatiota - sellasta kipinää tiedättehän? Kunnes sitten tänä maanantai aamuna bussissa istuessani tajusin, että ''hei, nyt mä sen teen!'', ja niimpä tässä olenkin koko illan tätä väsäillyt ja suunnitellut. Mitään erikoisia postauksia tuskin on odotettavissa, mutta kun kerta tykkään kirjottaa, niin kaipa mä jotain aikaiseksi saan. 
Mitä tuohon nimeen tulee, niin se vaan tuntui jotenkin itseäni kuvaavalta. Aina haluamassa kaikkea uutta ja jännittävää elämään, niin pieniä kuin isojakin asioita, ja varmasti tulen olemaan tälläinen vapaa lintu vastaisuudessakin. Vapaaehtoisesti en ainakaan anna kenenkään muuttaa itseäni. Pidän siitä, että elämä ei ole sitä tavallista oravanpyörässä juoksemista, tai jos onkin, niin minähän juoksen sitten vaikka väärään suuntaan, kunhan jotain vaihtelua tapahtuu. En ole koskaan ymmärtänyt niitä ihmisiä, jotka perustavat elämänsä sille, että tekevät töitä klo 8-16 joka päivä, sitä samaa liukuhihna- työtä 40 vuotta, kunnes pääsevät eläkkeelle ja voivat sulkea sen häkkinsä, minkä ovat kovalla työllä saaneet mahdollisimman kauniiksi. Ei, minä haluan jotain muuta, lennellä pitkin maailmaa ja katsella ympärilleni. No, siitä tässä blogissa kaiketi on kysymyskin, minun unelmista, haaveista, mietteistä ja tulevaisuuden suunnitelmista, mitä haluan elämälläni tehdä. No, katsotaan mitä tästä saa aikaiseksi, toivottakaa onnea! 









2 kommenttia:

  1. Tsemppiä blogin aloituksen kanssa:) Muistan itsekin pohtineeni pitkään, kunnes vain päätin, että nyt se on tehtävä:) parissa kuukaudessa oppii jo tajuttoman paljon:)

    Ida/
    http://www.sevenstepstotown.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! toivottavasti oppii, koska nyt tää tuntuu kyllä aika vaikeelta ja sekavalta :D

    VastaaPoista