tiistai 19. maaliskuuta 2013

one-way ticket to summer paradise, please!

Tuolla pihalla kun seisoin koiran kanssa, niin vaikka toi kireä pakkanen nipisteli poskipäitä ja tuuli löi   jäätävänä vasten kasvoja, niin silti pysty jo tuntea auringon lämmön, ja hetkeks kun suljin silmät kuvittelin, että on kesä. Talvessa ei sinällään ole mitään vikaa. Itse ainakin pidän lumesta ja tosi kovista pakkasista, mutta on lähinnä ikävä sitä ruskettumista, kun olen luonnostaan täysin platina blondi niin tuo iho tuppaa olemaan aika kalvakka, että kaipaisi kyllä sitä auringon syleilyä. Tämä talvi on mennyt yllättävän nopeasti. Tuntuu ihan kun vasta hetki sitten olisi ensilumi tullut. Mutta nyt en mieti talvea hetkeen, vaan ensi kesää! Kesää mitä varmasti jokainen meistä suomalaisista jo odottaa.


Mitä mä sitten ens kesältä odotan, niin ainakin sitä rentoa rannalla löhöömistä hyvien ystävien kanssa. Suunnitteilla olisi sellainen pienimuotoinen roadtrippi velikullan ja kavereiden kanssa. Määränpäänä alustavasti ensin Tren Blockfestit ja sieltä sitten suunta kohti Porin Yyteriä ja siellä voisi telttailla muutaman päivän ja nauttia niistä UPEISTA dyyneistä! Kävin Yyterissä viime kesänä, kun olin Jazzeilla kaveriporukan kanssa ja oli kyllä aika huikee reissu, tosin silloin oli ikäväkyllä aika kylmät ilmat, joten haluan ehdottomasti kokea sen uudelleen lämpimissä merkeissä :) No Porista olisi tarkoitus ajaa sitten vähän pidempi pätkä Kalajoelle, missä luvassa lisää valkosta hiekkaa. Matkaahan siinä välillä tulee yli 300km, mutta kerrankos sitä reissuun lähtee niin ajetaan sitten kunnolla! Isosisko ja sen mies asuvat Kokkolassa niin siinä löisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun Kalajoelta ajaisi Kokkolaan ja viettäisi muutaman päivän siskon hoivissa. Kokkolasta eteenpäin ei matkaa olla vielä suunniteltu, katsotaan mihin sitä päädytään vai päädytäänkö minnekkään.


Toinen asia minkä haluaisin toteuttaa ensi kesän aikana on reissu ulkomaille. Aikaisemmin olen ollut sitä vastaan että kesällä lähdettäisiin etelään, kun sinne voisi mennä silloin kun on kylmä suomessa, mutta koulustakun ei voi olla poissa niin ei oikein ole aikaa, ja toisaalta monissa kohteissa minne haluaisin matkustaa on talvi yhtälailla niinkun suomessakin talvisin, joten sinne on sitten pakko mennä kesällä tai siinä korvilla, jos haluaa saada kunnolla aurinkoa ja kaiken irti matkasta. Olen muutenkin hulluna matkustamiseen. Yleensä sellainen hiljainen pakko on lähteä vähintään kaksi kertaa vuodessa jonnekkin lämpimään.

 Kaupunkilomia en ole koskaan harrastanut, mutta se kuuluu myös siihen ''must do''- listaan ja ykkös paikkoina ovat Rooma, sen jälkeen Irlanti, Skotlanti, Kapkaupunki, Milano, Las Vegas ja San Francisco. Moni varmasti kummaksuu, sitä etten halua New Yorkkiin, mutta selvää syytä en siihen edes keksi. Jotenkin se ei vain vedä puoleensa. Toki sinnekkin haluan ehkä joskus, mutta lisalle se ei kyllä pääse, niinkuin ei Lontookaan. Olisikin hauska kuulla ihmisten mielipiteitä, mikä on se maailman upein paikka minne on aivan pakko kaikkien päästä. 

Jos saisin päättää tällä hetkellä paikan missä heräisin, niin se olisi aika pitkälti saman näköinen paikka kuin viereisessä kuvassa. Hotellihuone jostain ihanasta keski-Euroopan maasta, aamiainen katettuna pöytään parvekkeelle ja plussana tuohon: siinä vierellä heräilisi joku ihana mies! 
Tälläisissä lomatunnelmissa tänään. Hyvää tiistaita kaikille! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti