torstai 28. maaliskuuta 2013

Nam!

Kuulkaas ihmiset! Se olis ikäänkuin pidennetty viikonloppu tiedossa. Miten nää lomat tuleekaan aina niin sopivaan aikaan? Todella moni on tänään kysynyt, että mitäs meinaan nyt sit pyhinä duunailla, mutta nyt täytyy kyllä sanoo että mä en aijo tehdä oikesti mitään. Taino. Syön suklaata kunnes oksennan, katon lälläri-leffoja kunnes silmät on aivan punasena itkemisestä ja nukun pitkään ja menen ensimmäistä kertaa ''aamu''-saunaan, eli toisinsanoen kello 15 saunaan. Yhteenvetona: nautin täysillä!!
Tän illan leffa valikoimaan kuuluis: Dear John, Ylpeys ja ennakkoluulo, Rakkauden pilvipuutarha, tai Talo järven rannalla.. vaikee valita mikä olis noista paras.. toisinsanoen mikä itkettää eniten.
Leffoista puheenollen, kävin tossa viime viikonloppuna katsomassa elokuvan: Oz the Great and Powerful ja oli meinaan aivan uskomattoman hyvä!! Tykkäsin tosi paljon. Odotukset ei ollu mitenkään erityisen korkealla, koska ajattelin että se kertoo sen saman tarinan minkä vuoden -39 elokuva, koska siitä en tykännyt sitten yhtään. Tosi tylsä ja porukka vaan laulo koko elokuvan ajan. Mutta tää oli ihan eri maata onneksi. Suosittelen kaikille! Jotenki tuli mieleen vähän Liisa Ihmemaassa (se uusin versio), mutta tämä peittosi senkin. No okei.. ehkä se oli niin upee koska: James Franco.
                                                 
                                                        Kattokaa nyt tota ilmestystä, NAM!!!





Mutta ei sitä ikäväkyllä ihan kokoaikaa saanut Jamesiakaan ihastella.. ja silti elokuva toimi. Varsinkin erikoistehosteiltaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti